Vital at Work - Ondersteuning in bedrijfsgezondheid

Massage op evenement en locatie

Stoelmassage is een gewilde publiekstrekker op bedrijfs-feesten, evenementen, events, beurzen en congressen!

Stoelmassage op beurzen en congressen

Creëer extra aandacht in en rond uw stand en doe uw verkoopverhaal vóór, of na afloop van de stoelmassage is een ontspannen sfeer. Ook kunt u uw standbemanning tijdens of na afloop van een uitputtende beursdag extra motiveren of belonen met een stoelmassage.

Stoelmassage op bedrijfs-feesten, evenementen, events

Stoelmassage wordt als geweldige service tijdens feesten en evenementen ervaren en geeft een extra dimensie aan de totale sfeer. Verwen uw gasten met de luxe van een ontspannende stoelmassage!

Stoelmassage als (Relatie-) geschenk of incentive

Heeft u iets te vieren of wilt u iemand in het zonnetje zetten of bedanken? Stoelmassage is een originele manier om iemand te verassen. De professionele, ontspannende massage en de persoonlijke aandacht van de masseur maakt dat een ieder zich bijzonder en gewaardeerd voelt.

Hoe werkt het?

Per masseur kunnen tijdens een beurs, feest of evenement ongeveer 4 personen per uur worden gemasseerd. Het aantal masseurs (m/v) is in principe onbeperkt. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen en voorzien in een geschikte ruimte van ongeveer 2½ X 2½ meter per massagestoel/masseur. Wij doen de rest. Wij denken graag met u mee om uw evenement tot een succes te maken!

Vital@Work stoelmassage vanuit Hilversum, regio Utrecht en heel Nederland

Contact

Vital@Work stoelmassage

Beresteinseweg 12
1217 TJ Hilversum
Nederland

T: 06 22 321 295
M:info AT vitalatwork DOT nl