Vital at Work - Ondersteuning in bedrijfsgezondheid

Vital@Work Stoelmassage

Nadja DrielingVital@Work Stoelmassage heeft als thuisbasis Hilversum en verzorgt massages in bedrijven en op evenementen op iedere locatie in Nederland. Een groot landelijk team van professionele en ervaren masseuses en masseurs met een passie voor het massagevak staat voor u klaar.

Vital@Work is opgericht in 2001 door Nadja Drieling. “In 1998 kwam ik voor het eerst in aanraking met stoelmassage. Ik was zeer onder de indruk van het positieve effect van deze ogenschijnlijk eenvoudige massage. Na 16 jaar lang zelf aan den lijve alle positieve en minder positieve kanten van het werken in een drukke commerciële functie in het bedrijfsleven te hebben ervaren besloot ik een carriere switch te maken en deze massages zelf te gaan aanbieden in bedrijven."

In de bedrijfsmassages die verzorgd worden door Vital@work, wordt de basis gevormd door TouchPro® shiatsu - massage; Daarnaast kan iedere masseur/masseuse vanuit zijn of haar eigen achtergrond aanvullende technieken toepassen, om de massage zo goed mogelijk op uw persoonlijke behoefte aan te laten sluiten.

Door het regelmatig ondergaan van bedrijfsmassage krijgen lichaam en geest telkens opnieuw een positieve motivatie en worden het bewustzijn en eigen verantwoordelijkheid omtrent eventueel belastende houding en gewoontes versterkt. Hierdoor kunnen klachten definitief worden opgelost.

"Het is iedere keer weer bijzonder om te ervaren wat een massage van slechts 15-20 minuten voor iemand kan doen. Het persoonlijke contact met de cliënten en het samenwerken met fijne collega's geeft veel voldoening."

Vital@Work stoelmassage vanuit Hilversum, regio Utrecht en heel Nederland

Contact

Vital@Work stoelmassage

Beresteinseweg 12
1217 TJ Hilversum
Nederland

T: 06 22 321 295
M:info AT vitalatwork DOT nl